logonk

Kedves Vásárlónk!

 

Kérem, engedjék meg, hogy pár szóban bemutassam a vállalkozásomat, a Vágy-Ágy Ágyneműszaküzletet és Webáruházat. 

Az üzletet 2024. január 1-jétől vettem át az előző tulajdonostól, aki 1995-ben családi vállalkozásként indította és 28 éven át - nyugdíjba vonulásáig -  működtette.  A célja az volt, hogy a Vevőket jó minőségű és tartós árucikkekkel tudja kiszolgálni. Ezt a célt kívánom én is tovább vinni, ezért kizárólag minőségi termékek kaphatóak.

Kezdetben fő profil a lakástextil termékek árusítása, valamint paplan- és párnakészítés, tollmosás, tollfelvásárlás volt, ami a mai napig is szolgáltatásaink közé tartozik.

Az idő előrehaladtával az új termékek kerültek bevezetésre. A termékskála kibővült törülközőkkel, fürdőköpenyekkel.

Később a gépi hímzés is felkerült a palettára. Teljesen egyedi igényeket kiszolgálva, gépi hímzéssel saját tervezésű minták készültek, akár hozott, akár helyben vásárolt törülközőre, köntösre, ágynemű garnitúrára, asztalterítőre, pólóra, stb.

2008-as év vége óta az üzletben bankkártyával is lehet fizetni, 2009. február óta pedig webáruházban is meg lehet vásárolni a fent felsorolt termékeket.

A korábbi tulajdonos számára már a kezdetektől fontos volt, hogy a magyar gyártású termékeket forgalmazzon, támogatva ezzel is a hazai ipart. Ezen én sem kívánok változtatni.

Az Ő alapvető filozófiája volt, hogy Önök elégedettek legyenek. Ez számomra is a legfontosabb, aminek igyekszem minden körülmények között megfelelni. Ezért dolgozom együtt én is a korábbi üzletvezetővel, aki 26 éve dolgozik ebben a boltban, így 26 év tapasztalat áll a háta mögött.

A vásárlók igen nagy része visszajáró vevő, amely pozitív visszajelzéssel bír és ez megerősíti, igazolja, hogy a befektetett munka nem hiábavaló.

Az én célom, hogy tovább vigyem ezt a nagyszerű, jól felépített vállalkozást, mindenki megelégedettségére.

Az üzletben továbbra is megtalálható minden, ami a kényelmes alváshoz szükséges, hogy reggel pihenten ébredjen.

Mivel működő üzlethez tartozik a webáruház, így az online felületen a termékeink elérhetősége nem mindig frissül időben. Ha olyan termék kerül megrendelésre, amely éppen eladásra került, telefonon felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel. 

Kellemes vásárlást kívánok!

Tisztelettel: Varga Edina Éva