• Az Ön kosara üres.

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Vásárlónk!

 

Kérem, engedjék meg, hogy pár szóban bemutassuk a vállalkozásunkat, a Vágy-Ágy Ágyneműszaküzletet és Webáruházat. A céget családi vállalkozásként indítottuk 1995-ben, miután felhagytam a kézilabda edzői tevékenységemmel, ki szerettem volna próbálni magam az üzleti szférában. Ez a „hőskorban” egyáltalán volt könnyű...

Tekintettel arra, hogy szüleim is jártasak voltak ebben a szakmában, így a családi hagyományt tovább szerettem volna vinni. Ezért a családdal közösen úgy döntöttünk, a lakástextília, paplan- és párnakészítés, valamint tollmosás, paplan- párnakészítéssel magánvállalkozóként indítjuk meg vállalkozásunkat. Először egy kis üzlethelyiségben kezdtünk Békéscsabán, már a kezdetekkor ügyelve arra, hogy Vevőinket jó minőségű és tartós árucikkekkel tudjuk kiszolgálni.

A fejlődés folyamatos volt, 1998-ben költöztünk át a jóval nagyobb és frekventáltabb helyen fekvő új üzletünkbe, majd üzletet nyitottunk Szarvason is. Ezekben az években egyre-másra vezettük be az új termékeinket, felvettük termékskálánkba a törülközőket, fürdőköpenyeket, díszpárnákat.

Nagy ugrás volt életünkben 2003-ban a hímző részleg és az ágyneműszaküzlet  beindítása Magyarország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának számító, nagy forgalmú Csaba Centerben.

A Hímző Centerben teljesen egyedi igényeket kiszolgálva, gépi hímzéssel saját tervezésű mintákat készítünk, akár hozott, akár a nálunk vásárolt törülközőre, köntösre, ágynemű garnitúrára, asztalterítőre, pólóra, stb... Ugyanitt újabb ágyneműszaküzletet nyitottunk meg, a „Lakás Varázs” üzlethelyiségben belül, szintén teljes és egyedi termékskálával.

Az idők folyamán tovább bővítettük kínálatunkat, kókuszrost- és latexágybetétek forgalmazásával, 2008-tól pedig a vákummatracok árusítását is megkezdtük. Mindazonáltal már a kezdetektől fontosnak tartottuk a magyar gyártású termékek előtérbe helyezését, támogatva ezzel is a hazai ipart.

Így jutottunk el 2008-as év végére, mikor is megérlelődött bennünk a gondolat, hogy tovább kell lépnünk. Decemberére elkészült a bankkártyás terminálunk, majd 2009 februárjában elhatároztuk, hogy megnyitjuk webáruházunkat, a modern idők követelményének megfelelően. Így Ön otthonról, akár a karosszékéből tud rendelni, és a futárszolgálat egyenesen házhoz viszi azt Önnek a rendelt terméket.

Alapvető filozófiánk, hogy Önök elégedettek legyenek. Ez számunkra a legfontosabb, aminek igyekszünk minden körülmények között megfelelni. Vásárlóink igen nagy része visszajáró vevő, amely számunkra fontos és pozitív visszajelzés és igazolja a befektetett munka hasznát. 2015-ben ünnepelte Vállalkozásunk a jubileumi 20. születésnapját, alapelvünk ugyanaz, mint 1995-ben, a megnyitáskor:

 

Kizárólag minőségi termékeket árulunk, egyéni igényeket is kielégítve.


Reméljük, igénybe veszi szolgáltatásainkat és elégedett ügyfeleink soraiban üdvözölhetjük. Kellemes vásárlást kívánunk!

Tisztelettel:

Tobak Lászlóné ügyvezető

 

Tovább olvasok